NARO 3rd International Symposium on Food and Health
FERMENTATION -Technology and Health-
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第3回NARO食と健康の国際シンポジウム FERMENTATION(発酵) -Technology and Health-
オンライン配信 視聴申込フォーム

Date: Tuesday, April 16, 2024, 13:00-17:30 (JAPAN, JST/UTC+9) Online delivery
Application deadline: 12:00, April 15, 2024.
Participation fee: Free.
Capacity: 2,000 people.

Please register in advance to participate. Webinar URL will be informed to the registered participants before the event.
We eagerly look forward to your participation.

開催日時: 2024年4月16日(火)13:00-17:30 オンライン配信
参加申込締切: 2024年4月15日(月)12:00
参加費: 無料
定員: 2,000名

シンポジウムのオンライン配信は、事前申込の上、ご視聴ください。
事前申込いただいた方にシンポジウムに参加するURLをお知らせいたします。

 

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(1)I agree that all rights for the materials used in the Workshop, such as video, picture, PDF, etc., reserved to presenters and NARO, and not allowed to copy and distribute without prior permission from each presenter and/or institute.
本シンポジウムで使用された動画や写真等についてのすべての権利はNAROや講演者(機関)に属するものとし、各機関の同意なしに複製、配布することはできません。
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